Marieke op de T splitsing

Wat doe je als je op een T splitsing staat en je niet weet welke kant je op zult gaan. Marieke overkwam het.

Marieke, bijna veertig en vanaf haar 18e werkzaam in de zorg. De puzzels die Marieke onder andere bezighielden waren: wat wil ik nou precies, de cliënten kan ik niet bieden wat ik ze echt zou willen bieden, wat doe ik met de opleidingen die ik gevolgd heb, kan ik wel wat anders, ik moet wel mijn eigen geld blijven verdienen. Het lukte Marieke niet zelf de puzzels te leggen en besloot hulp te zoeken bij Sanders + De Haan.


Eén keer is ze voor een coach sessie geweest, eind vorig jaar. Sindsdien is er regelmatig contact, niet omdat het moet wel omdat het kan. Daarmee maken jullie echt het verschil zegt Marieke, jullie blijven in contact, in verbinding en sturen regelmatig berichtjes dat vind ik zo tof, dat doet echt goed.

Terugkijkend op de coach sessie verteld Marieke het volgende: oei wat vond ik het confronterend, ik kreeg echt een grote spiegel voorgehouden. Ik had nadien echt even tijd nodig om alles te laten landen, eigenlijk was ik niet echt blij toen ik naar huis reed. Ik was echt door elkaar geschud en ik kan je zeggen dat was niet fijn. En weet je het heeft mij zoveel opgeleverd, ik had het echt nodig, de laatste duw en een stuk verheldering. Ik ben dan ook dankbaar dat ik de stap gezet heb en gekozen heb voor mijn eigen pad, mijn route.


Marieke verteld vol enthousiasme dat de puzzels in de maak zijn, ze een jaar onbetaald verlof opgenomen heeft, haar eigen bedrijf heeft opgestart en de cirkels waarin ze aan het ronddraaien was heeft doorbroken.

“Ik merk echt dat het de wet van de aantrekkingskracht is, de energie stroomt en de positiviteit groeit zowel in mij als om mij heen. Er komt nu van alles op mijn pad wat ik voorheen niet voor mogelijk had gehouden. Ik ben nu zelf verantwoordelijk voor mijn eigen inkomen en dat maakt dat ik veel bewuster bezig ben in wat wil ik wel en wat wil ik niet en daar maak ik nu mijn eigen bewuste keuzes in. Dat is zo fijn, het maakt me gelukkig en dankbaar.

Ik realiseer me echt wel dat niet iedereen in de positie zit om een jaar onbetaald verlof op te nemen, echter ik kijk naar mijzelf en doe datgene wat bij mij mogelijk is en waar ik met mijn gezin achter kan staan. En weet je, als je loslaat dan komt er vanzelf wat anders.


50 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Aan zet.