Klein is fijn

Zojuist stonden we even stil, even stil staan, achterom kijken, terug denken en voelen.


Twee weken geleden gaven we ons eerste Webinar, er hadden zich vier dames aangemeld, eigenlijk precies goed voor onze eerste keer. Wat was het fijn, wat was het eerlijk, wat werd er veel met elkaar gedeeld en wat was er een fijne sfeer. De verbinding was voelbaar.


Wat waren we de afgelopen dagen trots, meer dan dertig aanmeldingen voor ons 2e Webinar

Afzeggingen, aanmeldingen, het mag allemaal, vol goede moed zaten we klaar in de pipowagen van Elise. En zo gingen we van start met een grote groep enthousiaste deelnemers. Sommigen zagen we even in beeld, anderen hebben we de naam van voorbij zien komen, voor dat we het wisten was de presentatie afgelopen en was het tijd voor vragen, twee praktische vragen werden er gesteld. Na nog een eigen casus te hebben besproken rondden we het Webinar af.

Zojuist spraken we elkaar en blikten we terug. Waren we tevreden, was dit wat we er van verwachtten, was dit een juiste vertegenwoordiging van waar wij voor staan. Alle drie vragen konden we met nee beantwoorden. We misten datgene waar we voor staan, het in contact zijn, het in gesprek zijn en bovenal in verbinding zijn met elkaar.


Zo fijn om terug te blikken en samen te bespreken wat er gebeurd is, wat de conclusie is en wat het besluit is.


Wij staan voor verbinding, echt contact en ons besluit is, maximaal 10 deelnemers bij onze Webinars want: klein is fijn 💛


25 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Als het leven je citroenen geeft, kun je er ook een taart van maken​

Sanders en De Haan

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

©2021 by Sanders en De Haan.

Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now