Kiezen

Wat was het een heerlijke dag vandaag.

De zon scheen volop en de knoppen in de bommen staan echt op uitbarsten. Geweldig hè dat de natuur gewoon doorgaat met waar het mee bezig is, zich niks aantrekkend van virussen of verkiezingen.

Deze week mochten we kiezen wie we de komende vier jaren ons land mag vertegenwoordigen.

Lastige want de keuze was reuze..........


Zo is het ook best lastig om voor jezelf te kiezen merken wij tijdens de coachingsgesprekken. Altijd voor een ander klaarstaan, doen wat een ander wil of je aanpassen aan een ander. Je kent het vast wel, je bedenkt van alles maar zet geen stappen want wat zal de ander er wel niet van vinden.

Ergens weet je dat het anders moet maar je durft niet want wat zullen ze wel niet zeggen.


Vandaag vierden we voor de tweede keer de successen van deze week op clubhouse. Best een uitdaging want vorige week zaten we met z'n tweeën in de room. Er was wel iemand geweest maar die wist niet hoe snel ze er weer uit moest komen. Wij konden er hartelijk om lachen en hebben dat uur optimaal gebruikt om onze successen te vieren, groot en klein, mooi en mal. Alles mag er zijn en verdient het om gevierd te worden. De bedoeling is dat wij graag de successen van anderen horen en meevieren.


Vandaag ging het anders.

Al snel kwam er een man in onze room die gezellig aan het koken was. Hij merkte op dat hij zo vrolijk van ons werd. Ons enthousiasme en vrolijkheid deden hem goed. Er ontstond een mooi gesprek.

Er volgende nog een vrouw die vertelde dat ze al twee jaar ziek was en niet veel energie had en geen successen had te vieren. Haar zoon wordt binnenkort 21 en ondanks de beperkingen wilde ze hem toch een speciale verjaardag geven. Zonder dat ze het door had vertelde ze ons een prachtig succes. Ze had een leuke verrassingstocht door de stad georganiseerd waar hij bekenden zou ontmoeten. Ook zou hij voor de rechtbank moeten verschijnen en veroordeeld worden voor de uitglijders in zijn jeugd. Hij studeert rechten dus hoe ludiek bedacht! Wij waren onder de indruk van haar creativiteit maar zelf zag ze dit niet als succes. Door ons enthousiasme zag ze zelf uiteindelijk ook in dat dit best wel een succes was en werd er helemaal vrolijk van wat dan weer een succes voor ons was.


Volgende week vrijdag vieren we weer de successen van de week. Misschien weer met z'n tweeën maar misschien ook wel met meerdere mensen. Wie zal het zeggen? Maakt het uit hoeveel mensen bij ons aanhaken? Voor ons niet. Wij vieren onze successen en iedereen mag meedoen. Wij vieren ze met liefde met je mee.


Weet dat je altijd kunt kiezen.


Er zijn zoveel successen te vieren, als je ze maar wilt zien.

15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Als het leven je citroenen geeft, kun je er ook een taart van maken​

Sanders en De Haan

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

©2021 by Sanders en De Haan.

Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now