Moed

Bijgewerkt: mrt 2

De meteorologische lente is begonnen en hoe!

Waar de dag wat mistig van start gaat, breekt de zon al snel door en genieten we al dagen van blauwe luchten en warme zonnestralen.

De meteorologische lente begint op 1 maart en eindigt op 31 mei maar de "echte" lente eindigt met de zomerzonnewende. Dat is het moment dat het noordelijk halfrond baadt in het zonlicht.

De langste dag is dan een feit!


Tot die tijd worden vanaf nu de dagen langer en kun je meer tijd doorbrengen in de buitenlucht en dat merk je. Heerlijk he?

Langzaamaan ontwaakt de natuur. De knoppen in de bomen worden al flink en ik loop elke dag een inspectie ronde door onze tuin om te kijken of ik al knappende knoppen kan ontdekken.

De natuur laat het donker achter zich en gaat vol vertrouwen de transformatie naar het licht in. Het twijfelt niet aan zichzelf maar doet het gewoon.

Een eeuwenoud ritme.


Vandaag was ook weer zo'n fijne dag.

Wij begonnen onze werkdag met een fijne wandeling langs het water, tussen de weilanden door en langs karakteristieke, Drentse boerderijtjes.

Tijdens deze wandelingen nemen we de tijd voor elkaar. We luisteren naar elkaars verhalen en belevenissen maar hebben het ook over ideeën en acties voor ons bedrijf. Durven we te doen waar we van dromen?

Om 11 uur vond ons eerste, echte webinar 'van denken naar doen' plaats.

Met een aantal dames hebben we een waardevolle ochtend beleefd waarin er ruimte was voor humor maar ook voor emotie.

Prachtig om te zien dat men zich zo veilig bij ons voelt om hun worstelingen te delen.

Wij hebben genoten van deze ochtend en hebben besloten dit webinar de komende tijd elke 14 dagen te herhalen omdat wij voelen dat wij het verschil kunnen maken voor mensen die daar open voor staan.

Mensen die het vertrouwen en de moed hebben om hun innerlijke deur op een kier te zetten om de frisse lentewind binnen te laten en de troep uit het verleden weg te laten waaien zodat ze kunnen gaan bloeien.


La La Lente


De bloemen, de bijtjes

de dag, je stoutste dromen

waar niemand ooit aan dach.

Pluk elk begin als nooit tevoren,

het heeft op jou gewacht!


Toon Hermans
16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Als het leven je citroenen geeft, kun je er ook een taart van maken​

Sanders en De Haan

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

©2021 by Sanders en De Haan.

Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now