Over........

Wij helpen onze klanten sinds 2019 in het overwinnen van de obstakels die hen tegen houden in het leven. Het leven is te kort om ongelukkig, onzeker of onvervuld te zijn. Wij zijn er om onze klanten te helpen het leven door een meer positieve bril te bekijken en voorzie hen daarvoor van de nodige hulpmiddelen. Sta ons toe ook jou te helpen om een betere manier te ontwikkelen voor het omgaan met problemen die in de weg staan van je doelen.

 
C3314294-D3CB-4F6D-9FD6-542D9511109B.jpe
IMG_7213.HEIC

Elise & Jacobien

Wie zijn wij?

Jacobien de Haan, voormalig angsthaas, leeft met haar man, twee kinderen, hond en je-weet-wel kater in het mooie Dwingeloo. In de zomer van 2017 kwam zij in een arbeidsconflict terecht en in oktober van dat jaar werd er borstkanker bij haar gediagnostiseerd.

Tijdens haar herstel volgde ze een opleiding tot mediator & lifecoach omdat zij niet meer in angst wil leven. Sinds 2019 geeft ze dit door aan een ieder die ook in vrijheid wil leven. Samen met Elise komt er een uitroepteken achter haar missie te staan en gaat zij met veel plezier en vertrouwen de toekomst tegemoet!

Elise Sanders, is geboren in de jaren 70 onder de rook van Beilen. Dochter van de liefste ouders en groeide op, op de boerderij. Ze had een eigen pony, er waren konijnen, kippen, schapen en koeien. Ze groeide op in ruimte, vrijheid en mogelijkheden. Paardrijden, hooien, eieren zoeken en jam maken van eigen pruimen. Voor Elise is de vrijheid die ze als kind heeft ervaren de rode draad in haar leven. Ze vindt het heerlijk om de ruimte om zich heen te voelen, ze leeft in vrijheid en gunt een ander dit ook. Elise heeft altijd in de zorg gewerkt en werd na begeleider, leidinggevende. De ander in zijn kracht zetten, energie geven, ruimte laten ervaren en zichzelf centraal stellen daar ging en gaat ze voor. Eind 2019 gaat ze samen op pad met haar maatje, Jacobien. Samen optrekken, samen anderen inspireren, samen lachen, samen brainstormen en bovenal anderen vrijheid laten ervaren. Vrijheid in zichzelf.