IK en mijn team

teamtraject

Het loopt niet zo lekker in jullie team. Er zijn wat strubbelingen of zelfs conflicten. Wij noemen dit een DIP-team (Denken In Problemen-team) Jullie zijn het erover eens, er moet iets gebeuren. Dat is goed nieuws, maar wat?

  • Wat gaan we doen? 

Wij helpen jullie om spanningen en/of onvrede 

bespreekbaar te maken. Jullie krijgen individueel de ruimte om in alle veiligheid je hart te luchten zodat wij daarna in kaart kunnen brengen wat er nodig is om jullie weer met elkaar in verbinding te brengen. Wij helpen jullie om te veranderen van een DIP- naar een DIM-team (Denken In Mogelijkheden) 

  • Voor wie?

Ik en mijn team is er voor DIP-teams die klaar zijn met het gezeur en weer met plezier en energie aan het werk willen. Dit traject is voor leidinggevenden die de problemen in het team zat zijn en het écht opgelost willen hebben. 

  • Waar ga je naartoe?

Op een mooie, landelijke locatie, trekken we ons terug om samen te focussen op wat jullie als groep nodig hebben. Maar het kan ook zijn dat er gekozen wordt voor een online versie daarvoor krijg je dan een code zodat je naar je eigen team-pagina kunt.

*Voor de teamtrajecten maken wij in overleg, een offerte op maat.

team Talk