Kid Feeding Goats
Twee daagse,
Het roer om!

Waarom dezelfde koers blijven varen als je bestemming ergens anders ligt?

Een twee daagse verdieping in de kunst van conflicten oplossen.

Ervaar het verschil dat inzicht in conflictoplossing voor je kan maken. Tijdens deze 2 dagen worden we ondergedompeld in de kunst van conflicten oplossen en kijken we hoe het menselijke brein werkt en invloed heeft op onze gevoelens en symptomen die daar uit voortkomen. Gevoelens die je ervaart als twijfel, angst, boosheid, verongelijktheid, jaloezie en verdriet. Wij bieden jou deze dagen een ander perspectief en blijvende oplossingen aan om met levenslust en lef te leven. Ook al twijfel je momenteel nóg zo en ook al voel je je nog zo beroerd.

Deze dagen zijn geschikt voor iedereen die het anders wil en zich wil verdiepen in eigen denkpatronen en in de levenskunst om je goed te voelen, genieten van kleine dingen zonder gehinderd te worden door hoe de wereld is, andere mensen zijn en hoe jezelf bent. Jij wilt van keuzestress naar besluitvaardigheid.

 

Herken je dit?

  • Twijfel

Je twijfelt en weet niet wat je wilt gaan doen, anderen adviseren je en dat maakt het kiezen eigenlijk alleen maar ingewikkelder.

 

  • Opgewaardeerd

Jouw mening wordt niet gevraagd terwijl je er zo goed over nagedacht hebt en als je toch iets zegt wordt er niks meegedaan. Je wordt niet gewaardeerd en dat voelt niet goed. Je wilt het anders maar hoe?

 

  • Onzeker

Je kunt niks goed doen. Er is altijd commentaar, iemand die het beter weet. Je bent zomaar aan de kant gezet. Je wil je niet langer zo voelen.

 

Wij, Elise & Jacobien maken het leven graag makkelijker. Wij houden het graag simpel. Wij willen je in deze twee dagen laten ervaren dat het anders kan dan dat jij gewend bent of dat je geleerd hebt uit therapieën of stromingen. Wij weten uit ervaring (van onszelf en onze klanten) dat het mogelijk is om geen/minder belemmerende gedachten meer te ervaren. Dat het ‘simpel’ kan zie je ook terug in onze werkwijze. Op een rustige en landelijk gelegen locatie in Drenthe trekken we ons terug om te delen, ervaren, genieten en te ontdekken dat het er allemaal al is. Wij weten dat jij alles in huis hebt om van lijder naar leider van jouw leven te gaan. Liefdevol, met humor, compassie en op onze eigen wijze kijken we deze dagen met jou mee. Tijdens deze verdieping geven we jou inzicht in het denken en de keuzes die je daarin hebt. Jij bent goed zoals je bent, je hoeft niet te veranderen. Het inzicht in de werking van ons brein maakt dat het kwartje zal vallen. Jouw openhartige en nieuwsgierige houding zal leiden naar besluiten, groei, rust, levenslust en vrijheid!

Deze twee daagse is een verdieping in conflicten oplossen. Het geeft je inzicht in de door jou getrokken conclusie over jezelf. Dat is wat wij de Angel noemen. Die Angel die prikt op onverwachte en misschien ook wel verwachte momenten. Wij helpen je om deze Angel te herkennen en eruit te trekken zodat je ervaart dat het leven in de kern eigenlijk heel simpel is en jij makkelijker door dit leven kan gaan. Van keuzestress naar besluitvaardigheid.

 

Datum: volgt

Geef jezelf, via de mail, op voor de wachtlijst. 

Maximaal 6 deelnemers per training.

De twee daagse start om 10.00 tot de volgende dag 15.30

Kosten € 499,- inclusief btw, 2 x lunch, diner, koffie/thee en versnaperingen.