Kid Feeding Goats
Twee daagse,

Het kan ook makkelijk, van denken naar doen, een twee daagse verdieping in de kunst van Conficten oplossen.

Ervaar het verschil dat inzicht in Conflictoplossing voor je kan maken.

Tijdens deze 2 dagen worden we ondergedompeld in de kunst van Conflicten oplossen en kijken we hoe het menselijke brein werkt en invloed heeft op onze gevoelens en symptomen die daar uit voortkomen. Gevoelens die je ervaart als angst, boosheid, verongelijktheid, jaloezie en verdriet en waarvan je de ander de schuld geeft. Wij bieden jou deze dagen een ander perspectief en blijvende oplossingen aan om met levenslust en lef te leven. Ook al zit je er momenteel nóg zo diep in en ook al voel je je nog zo beroerd.

Deze dagen zijn alleen geschikt voor iedereen die het écht anders wil en zich wil verdiepen in het inzicht denkpatronen en in de levenskunst om je goed te voelen, genieten van kleine dingen zonder gehinderd te worden door hoe de wereld is, andere mensen zijn en hoe jezelf bent. Jij wilt van lijden naar leiden.

 

Datum: volgt  (Max 10 deelnemers)

 

Herken je dit?

  • Alleen

Alles en iedereen om je heen gaat vooruit. Je wordt er niet bij betrokken en je hebt ook al geen uitnodiging gekregen. Je staat er helemaal alleen voor. Dit wil je niet langer.

 

  • Ongewaardeerd

Jouw mening wordt niet gevraagd terwijl je er zo goed over nagedacht hebt en als je toch iets zegt wordt er niks meegedaan. Je wordt niet gewaardeerd en dat voelt niet goed. Je wilt het anders maar hoe?

 

  • Onzeker

Je kunt niks goed doen. Er is altijd commentaar, iemand die het beter weet. Je bent zomaar aan de kant gezet. Je wil je niet langer zo voelen.

 

Wij, Elise & Jacobien maken het leven graag makkelijker. Wij houden het graag simpel. Wij willen je in deze twee dagen laten ervaren dat het anders kan dan dat jij gewend bent of dat je geleerd hebt uit therapiën, stromingen of andere wijzes. Wij weten uit ervaring (van onszelf en onze cliënten) dat het mogelijk is om geen/minder belemmerende gedachten meer te ervaren. Dat het ‘simpel’ kan zie je ook terug in onze werkwijze. Op een rustige en landelijk gelegen locatie in Drenthe trekken we ons terug om te delen, ervaren, genieten en te ontdekken dat het er allemaal al is. Wij weten dat jij alles in huis hebt om van lijder naar leider van jouw leven te gaan. Liefdevol, met humor, compassie en op onze eigen wijze kijken we deze dagen met jou mee. Tijdens deze verdieping geven we jou inzicht in het denken en de keuzes die je daarin hebt. Jij bent goed zoals je bent, je hoeft niet te veranderen. Het inzicht in de werking van ons brein maakt dat het kwartje zal vallen. Jouw openhartige en nieuwsgierige houding zal leiden naar groei, rust, levenslust en vrijheid!

Deze twee daagse is een verdieping in Conflicten oplossen. Het geeft je inzicht in de door jou getrokken conclusie over jezelf. Dat is wat wij de Angel noemen. Die Angel die prikt op onverwachte en misschien ook wel verwachte momenten. Wij helpen je om deze Angel te herkennen en eruit te trekken zodat je ervaart dat het leven in de kern eigenlijk heel simpel is en jij makkelijker door dit leven kan gaan.

 

De twee daagse start om 10.00 tot de volgende dag 15.30. Is inclusief btw, 2 x lunch, diner, overnachting, ontbijt, koffie/thee en wat lekkere versnaperingen.

Als het leven je citroenen geeft, kun je er ook een taart van maken​

Sanders en De Haan

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

©2021 by Sanders en De Haan.

Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now