Één daagse,

Het kan ook makkelijk, van denken naar doen is een compleet verzorgde één daagse introductie over de kunst van Confictoplossing

Ervaar het verschil dat inzicht in Conflictoplossing voor je kan maken.

Deze dag maken we kennis met Conflictoplossing en kijken we hoe het menselijke brein werkt en invloed heeft op onze gevoelens en symptomen. Gevoelens die je ervaart als angst, boosheid, verongelijktheid, jaloezie en verdriet en waarvan je de ander de schuld geeft. Wij bieden jou deze dag een ander perspectief en blijvende oplossingen aan om met levenslust en lef te leven. Ook al zit je er momenteel nóg zo diep in en ook al voel je je nog zo beroerd.

 

Deze dag is alleen geschikt voor iedereen die het echt anders wil en inzicht wil in de levenskunst om je goed te voelen, genieten van kleine dingen zonder gehinderd te worden door hoe de wereld is, andere mensen zijn en hoe jezelf bent.

 

Datum: volgt  (Max 10 deelnemers)

 

Herken je dit?

  • Boosheid

Er is jou heel wat aangedaan en daar ben je zo boos om. Die ander leeft vrolijk verder en jij? Jij zit met de gebakken peren. Wat een onrecht wordt jou aangedaan!

 

  • Vermoeidheid

Doodmoe wordt je ervan en je concentratie is ook niet meer wat het was. Ze moeten meer rekening met jou houden want zo houd je het niet lang meer vol.

 

  • Afzonderen

Je trekt je steeds meer terug. Voelt je steeds ongemakkelijker in het bijzijn van anderen en merkt  dat je er niet bijhoort ze betrekken je er namelijk niet echt bij. Het liefst trek je de dekens over je hoofd en houd je de gordijnen dicht.

 

Wij, Elise & Jacobien maken het leven graag makkelijker. Wij houden het graag simpel. Wij weten uit ervaring (van onszelf en onze cliënten) dat het mogelijk is om geen/minder belemmerende gedachten meer te ervaren. Dat het ‘simpel’ kan zie je ook terug in onze werkwijze. Van ons moet je niks, niet positief denken, geen mindfulness of moeilijke yogaoefeningen wel vragen we je om te kijken naar datgene waar je dankbaar voor bent. Het is wel heel goed mogelijk dat je je door elkaar geschud voelt, liefdevol door elkaar geschud.  Dat je er achterkomt dat dat wat je altijd dacht niet waar blijkt te zijn. Bijvoorbeeld het idee dat het heel moeilijk is om van je burnout, angst en/of depressie af te komen!.  Wij laten je op deze dag graag zien dat je zelf de sleutel in handen hebt naar de oplossing. Jij bent goed zoals je bent, je hoeft niet te veranderen. Het inzicht in de werking van ons brein maakt dat het kwartje zal vallen. Het enige dat wij doen is jou liefdevol, met humor en compassie bij de hand nemen op het pad naar levenslust en vrijheid! Jouw openhartige en nieuwsgierige houding zal leiden naar groei, rust, levenslust en vrijheid!

Deze één daagse is een introductie in Conflictoplossing. Het geeft een inkijkje naar hoe het anders kan.

 

Deze dag start om 10.00 tot circa 15.30. Is inclusief btw, lunch, koffie/thee en wat lekkere versnaperingen.

Clover Cookies

Als het leven je citroenen geeft, kun je er ook een taart van maken​

Sanders en De Haan

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

©2021 by Sanders en De Haan.

Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now