Één daagse,

Het roer om!

Waarom dezelfde koers blijven varen als je bestemming een andere kant op ligt?

Een compleet verzorgde één daagse introductie over de kunst van conflictoplossing.

Ervaar het verschil dat inzicht in conflictoplossing voor je kan maken.

Deze dag maken we kennis met elkaar en kijken we hoe het menselijke brein werkt en invloed heeft op onze gevoelens. Gevoelens die je ervaart als twijfel, angst, boosheid, verongelijktheid, jaloezie en verdriet. Wij bieden jou deze dag een ander perspectief en blijvende oplossingen aan om met levenslust en lef te gaan leven. 

 

Deze dag is geschikt voor jou als je het anders wilt en inzicht wil in de levenskunst om je goed te voelen, genieten van kleine dingen zonder gehinderd te worden door anderen.

Jij wilt van keuzestress naar besluitvaardigheid.

Wij, Elise & Jacobien maken het leven graag makkelijker. Wij houden het graag simpel. Wij weten uit ervaring (van onszelf en onze klanten) dat het mogelijk is om geen/minder belemmerende gedachten meer te ervaren. Wij laten je op deze dag graag zien dat je zelf de sleutel in handen hebt naar de oplossing. Jij bent goed zoals je bent, je hoeft niet te veranderen. Het inzicht in de werking van ons brein maakt dat het kwartje zal vallen. Het enige dat wij doen is jou liefdevol, met humor en compassie bij de hand nemen op het pad naar levenslust en vrijheid! Jouw openhartige en nieuwsgierige houding zal leiden naar besluiten, groei, rust, levenslust en vrijheid!

Deze één daagse maak je kennis met onze methodiek en met ons, op een ontspannen en creatieve wijze. 

Het geeft een inkijkje naar hoe het ook kan. 

Datum: zaterdag 26 juni 

Meld je nu aan, maximaal 6 deelnemers per training

Of geef je op voor de wachtlijst.

De dag start om 10.00 tot circa 16.00 

Locatie: Ruinerweide 5 in Ruinen

Kosten zijn normaal € 220,- en nu € 149,-inclusief btw, lunch, koffie/thee en versnaperingen.

Clover Cookies