De ervaren medewerker, de laatste werkjaren, hoe dan?

Tijdens deze workshop van één dag, ont-moeten en inspireren we elkaar op een mooie, landelijke locatie uiteraard op 1,5 meter afstand..

Je hebt in je werkzame leven veel veranderingen meegemaakt en staat voor de laatste werkjaren en je vraagt jezelf af hoe die in te vullen.

We onderzoeken wat er nodig is om balans, ruimte en nieuwe energie voor de komende jaren te vinden. Samen komen we tot mooie resultaten.

 

Wij, Elise & Jacobien maken het leven graag makkelijker.

Wij houden het graag simpel. Wij weten uit ervaring (van onszelf en onze cliënten) dat het mogelijk is om geen/minder belemmerende gedachten meer te ervaren.

Dat het ‘simpel’ kan zie je ook terug in onze werkwijze.

Van ons moet je niks, niet positief denken, geen mindfulness of moeilijke yogaoefeningen wel vragen we je om te kijken naar datgene waar je dankbaar voor bent. Het is wel heel goed mogelijk dat je je door elkaar geschud voelt, liefdevol door elkaar geschud.  

Dat je er achterkomt dat dat wat je altijd dacht niet waar blijkt te zijn. Bijvoorbeeld het idee dat het heel moeilijk is om van je burnout, angst en/of depressie af te komen!.  

 

Wij laten je op deze dag graag zien dat je zelf de sleutel in handen hebt naar de oplossing. Jij bent goed zoals je bent, je hoeft niet te veranderen. Het inzicht in de werking van ons brein maakt dat het kwartje zal vallen. Het enige dat wij doen is jou liefdevol, met humor en compassie bij de hand nemen op het pad naar levenslust en vrijheid!

Jouw openhartige en nieuwsgierige houding zal leiden naar groei, rust, levenslust en vrijheid!

 

Deze workshop is speciaal voor ervaren medewerkers en geeft handvatten om het anders te gaan doen.

Deze dag start om 10.00 tot circa 15.30.  

Deze workshop kost €297,- en is inclusief btw, lunch, koffie/thee en lekkere versnaperingen.

Wijn

Als het leven je citroenen geeft, kun je er ook een taart van maken​

Sanders en De Haan

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

©2021 by Sanders en De Haan.

Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now