Bloemen versierde Cake

Sanders+De Haan

Omdat je een stevige fundering voor jezelf én je team wilt gaan bouwen en

omdat het ook makkelijk kan.

.

Klaar voor de start?

Benieuwd of één van deze pakketten bij jullie/jou past of willen jullie/jij meer informatie? Wil jij een uniek, perfect passend 1 op 1 coachingstraject? Onze trajecten zijn voor iedereen die snapt dat geluk niet uit de lucht komt vallen en dat professionele begeleiding daarbij wel handig is.

Dat filmpjes kijken, podcast luisteren, boek en inspiratiemails lezen fijn is maar dat je daarmee niet leert hoe je radicaal je mindset verandert waardoor je leven verbetert zoals wij je daarmee kunnen helpen in een traject waarin al heel veel mensen je zijn voorgegaan. (lees de ervaringen in de blog)

Klinkt dit goed?

Neem dan gerust contact met ons op.

Via de gele button rechtsonder in beeld kun je chatten met ons.

Elise Sanders 06-13064745    Jacobien de Haan 06-25265585

 

Coaching valt onder persoonlijke ontwikkeling, vraag bij je werkgever naar de mogelijkheden. Iedereen is immers gebaat bij jouw welzijn.

Elise en Jacobien hebben de opleiding Transformatieve Coaching en Mediation succesvol doorlopen bij Wel-Com, een door het Nederlands Mediation Instituut (NMI) erkend opleidingsinstituut en zijn hiervoor geregistreerd bij instituut ITCO 

Wanneer u een afspraak niet kunt nakomen, kunt u de afspraak tot 24 uur van te voren annuleren via mail of app. Een afspraak die minder dan 24 uur van te voren wordt afgezegd, wordt bij u in rekening gebracht. De kosten hiervoor zijn een volledig consult.

eerlijk

positief

verbinding

resultaat

Koptekst 1

humor